Stafetten

Välkommen till Bellmanstafetten

Att springa stafett är riktigt kul och fungerar perfekt som teambuilding, vilket tydligt visar sig i att så många företag deltar med lag i Bellmanstafetten. 2017 kan du välja att anmäla dig och dina kollegor till onsdagen den 23 eller torsdagen den 24 augusti. Stafetten startar 17.30 i Stora Skuggan, på Norra Djurgården, och efter loppet bjuds alla lag på en god picknick. För dem som inte vill eller kan springa inför Bellmanstafetten i år en promenadklass. En annan nyhet för i år är att alla deltagare bjuds in till After Run som avslutning på kvällen.

Alla kan bilda ett lag

Ett lag består av fem personer. Alla deltagare i stafetten springer 5 kilometer. Nytt för i år är att vi inför en promenadklass för dem som inte vill eller kan springa, där alla fem deltagare i laget startar samtidigt. Starten för promenadklassen sker ca kl 18.

Vem som helst kan sätta ihop ett lag av vänner och bekanta. Arbetskollegor, grannar, släktingar eller kompisgäng – alla konstellationer är möjliga. OBS! Du kan anmäla lag utan att du har dina lagkamrater klara.

Bellmanstafetten har ingen specifik dam- eller herrklass. Alla lag oavsett konstellation ingår i samma klass. Sätt ihop ditt lag valfritt.

Priser för anmälan

Anmälningsavgiften förändras under året och ni tjänar på att anmäla laget så tidigt som möjligt. I vår prismatris ser du när de olika priserna gäller.

2/1 – 2/7 2017

per lag1250 kr

3/7 – 6/8 2017

per lag1395 kr

23/8 – 24/8 2017

per lag1495 kr

Betalningsinformation

Du väljer mellan följande betalningsalternativ:
• Betala direkt hos din Internetbank.
• Betala med Visa eller MasterCard.
• Betala med faktura via Klarna.
Du kan anmäla ett eller flera lag.
Max 2000 lag får plats varje dag. Observera att anmälan är bindande. Genom att anmäla dig till loppet godkänner du Bellmanstafettens allmänna villkor.

Hitta till Stora skuggan

Nummerlappar och tävlingsinfo

En vecka före loppet får alla anmälda lag nummerlappar och utförlig tävlingsinformation om stafetten per post skickat till kontaktpersonen.

Har du några frågor, kontakta oss gärna.
E-post: info@bellmanstafetten.se
Telefon: 08-545 664 40 (måndag–fredag kl. 09–12 och kl. 13–16.30).

[awesomelogos 1]